O spletni trgovni

V spletni trgovini prodajamo izbrane izdelke Kolpa san, opuščenega programa, po znižanih cenah do 70%.

Popolnoma ohranjeni in 100% Kolpa.

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo družbe Kolpa je zadovoljevanje potreb in želja naših strank po vrhunskih izdelkih za opremo kopalnic ter uresničevanje tudi najzahtevnejših projektov s programom kompozitnega materiala Kerrock.

Sodelujemo z znanimi imeni iz sveta oblikovanja in v bogatem programu Kolpa san ponujamo kopalne in tuš kadi ter kabine, masažne kopalne kadi, masažne kabine, kopalniško pohištvo. Program Kolpa Solutions kot strateški partner poslovnim, industrijskim in turističnim družbam ponuja snovanje, načrtovanje in izdelavo inženirskih projektov na ključ – od celovitih rešitev notranje opreme in eksterierja do oblikovanja inovativnih fasad iz Kerrock materiala.

Vizija podjetja je ostati vodilni proizvajalec kopalniške opreme na slovenskem trgu in v državah jugovzhodne Evrope ter s svojimi blagovnimi znamkami zapečatiti prisotnost in prepoznavnost na vseh trgih Evropske unije. Usmerjeni k nenehnemu razvoju, inovacijam in novim izdelkom želimo postati celovit ponudnik notranje opreme za različne objekte ter pri tem ohraniti svojo zavezo družbeni odgovornosti.